Редактор: e-mail: къдър: Фейсбук/Изрично искам да подчертавате всеки път, че лекарството Ремдесивир

...
Редактор: e-mail: къдър: Фейсбук/Изрично искам да подчертавате всеки път, че лекарството Ремдесивир
Коментари Харесай

Борисов: Изрично искам да казвате, че Ремдесивир-а е безлатен! Премиерът обяви и коя група хора ще се ваксинира първа

Редактор: 

e-mail: 

къдър: Фейсбук/

„ Изрично желая да подчертавате всякога, че лекарството " Ремдесивир " е гратис! “, това сподели през днешния ден Бойко Борисов на здравния министър Костадин Ангелов. Премиерът прекъсна отчета на Ангелов, с цел да даде това значимо напътствие по време на заседание в Министерски съвет.

Безплатното лекарство би трябвало да може да стигне до всеки пациент, на който е предписано. „ И поръчвайте още! “, подреди Борисов. „ Не желая нито един човек да каже „ моят доктор искаше, но нямаше “, добави министър-председателят.

„ Веднага щом пристигна първата ваксина, страната ще е подготвена на всеки българин, който изиска, да му бъде сложена непринудено и изцяло гратис. Определени са и групите, с които ще стартира имунизацията “, заяви министър председателят във Facebook. Първи са лекарите, сестрите, санитарите, чиновниците на Министерство на вътрешните работи на първа линия, както и хората над 70-годишна възраст. Министър Ангелов ни осведоми, че продължава и работата по логистиката с обезпечаването на хладилници, в които да се складират първите доставки ваксини.

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР